De Financiers

Word ook financier van Boerderijeducatie Amsterdam

Een dagje meewerken op de boerderij zou voor ieder kind in Nederland een onderdeel van zijn/haar jeugd moeten zijn. We zijn immers allemaal afhankelijk van het eten dat op het boerenbedrijf wordt gemaakt. Weten waar ons eten vandaan komt, leren hoe het er op een boerderij aan toe gaat en de natuur buiten de stad beleven, zorgt op den duur voor gezonde stadsbewoners en een gezonde samenleving.

Boerderijeducatie geeft invulling op veel maatschappelijke thema’s van deze tijd, zoals: gezondheid, overgewicht, natuur en landschapsbeleving, verbinding met voedsel, kwalitatief goed onderwijs, goede relatie tussen stad en land. Als organisatie zijn er dan ook genoeg redenen om partner te worden van boerderijeducatie in Amsterdam. Boerderijeducatie Amsterdam heet u van harte welkom om partner te worden van dit prachtige project.

Boerderijeducatie Amsterdam wordt financieel gesteund door Provincie Noord-Holland, programmabureau Laag Holland, NME Gemeente Amsterdam en ZuivelNL  Ook de scholen leveren per boerderijbezoek een financiële bijdrage.

 


Terug naar plattegrond